Στις 20 Οκτωβρίου η απονομή των 50 GGW 2023!

Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση απονομής των 50 Great Greek Wines στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Grand Resort Lagonissi. H ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τη νέα λίστα του 50 GGW θα έχει ως παρουσιαστή τον Mύρωνα Στρατή.

Τόσο η εκδήλωση απονομής όσο και η γευσιγνωσία των 50 νέων νικητών που απαρτίζουν τη λίστα της 3ης έκδοσης του 50 Great Greek Wines θα είναι ανοιχτές στο κοινό και τη συγκεκριμένη μέρα θα διατεθεί ένας περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων (standard tickets), ενώ θα υπάρξουν και αριθμημένα combo tickets που θα περιλαμβάνουν και την είσοδο στο Μasterclass “Xinomavro vs Barolo and Barbaresco” με τον Γιάννη Καρακάση MW και τον μοναδικό MW της Πολωνίας Wojciech Bońkowski MW.

Standard Tickets 50 €

Διατίθενται 100 εισιτήρια. Περιλαμβάνει είσοδο στην απονομή, γευσιγνωσία των 50 κρασιών νικητών και περαστό cocktail (18.30- 23.00).   

Masterclass Tickets 50 €

Διατίθενται 50 εισιτήρια. Περιλαμβάνει την είσοδο στο Μasterclass “Xinomavro vs Barolo and Barbaresco” με τον Γιάννη Καρακάση MW και τον μοναδικό MW της Πολωνίας Wojciech Bońkowski MW. (16.00-18.00).  

Combo Tickets 100 €

Διατίθενται 50 εισιτήρια. Περιλαμβάνει είσοδο στην απονομή, γευσιγνωσία των 50 κρασιών νικητών και περαστό cocktail και την είσοδο στο Μasterclass “Xinomavro vs Barolo and Barbaresco” με τον Γιάννη Καρακάση MW και τον μοναδικό MW της Πολωνίας Wojciech Bońkowski MW. (16.00-23.00).  

Χορηγοί

Platinum Sponsors: Alpha Bank, Selene, AON, Grand Resort Lagonissi, Mr. Vertigo

Gold Sponsors: Deals, Δουμπιά, Trinity Wines, Wine Solutions, Nectar Di Vino, Wine.gr

Silver Sponsors: Bottles, Cava Fousteris, Cava Vegera, Cava Cordis, Cork Hellas, Choix, Cinque, First Growth, Faidon’s Athens, Kylix, Koropoulis, Masterzen, RECO Exports, Riedel, Vendemmia, Vinocultura, Volta 

Gastronomy Partners: Selene, Ampeli, Captain’s House, Dionysus Mansion, Ithaka, Kohylia, Prosilio, Fita, Wood

Χορηγοί επικοινωνίας: Kathimerini, Oinohoos, FnB daily, FNL Guide, Grape

To 50 GGW τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού & του Κλάδου του Ελληνικού Κρασιού.