Στις 31 Μαΐου η απονομή των 50 GGW 2022!

Την Τρίτη 31 Μαΐου θα ανακοινωθούν τα νέα 50 Great Greek Wines οπότε θα γίνει και η τελετή απονομής. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Ίδρυμα Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος (Φάρος) στις 1930 με παρουσιαστή τον Νεκτάριο Νώτη.

Η απονομή καθώς και η γευσιγνωσία των 50 GGW αμέσως μετά είναι ανοιχτές στο ευρύ κοινό σε περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων (standard tickets) ενώ θα υπάρξουν και αριθμημένα exclusive tickets. Για τα exclusive tickets αξίζει να αναφέρουμε ότι εκτός της δυνατότητας παρακολούθησης της απονομής θα έχουν και τα παρακάτω αποκλειστικά προνόμια:

α. να δοκιμάσουν πρώτοι τυφλά τα 10 πρώτα κρασιά την 30 Μαΐου (σε σουίτα του ξενοδοχείου The Zillers) υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Καρακάση MW και σε live σύνδεση με κριτή του 50 GGW. 

β.  να παρευρεθούν σε ένα private dinner στο βραβευμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου The Zillers την 1 Ιουνίου με ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού γευσιγνωσίας από τον Παύλο Κυριάκη συνοδεία βραβευμένων κρασιών του 50 GGW.  

Για την αγορά των εισιτηρίων μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα του eshop μας.

Χορηγοί

Platinum Sponsors: Alpha Bank, Selene, AON

Gold Sponsors: Μr. Vertigo, Warehouse

Silver Sponsors: Cava Halari-Cordis, Cava Vegera, Cellier, Faidon’s Athens, Genka, Koropoulis, Kylix, Masterzen, Oenophorum, Riedel, Sommelier’s Choice, Trinity Wines, Cava Fousteris, Deals, Cork Hellas

Gastronomy Partners: Prism Berlin, Selene, Etrusco, Botrini’s, Ampeli London, Prosilio, Exantas, Fita, Wood, Salis, Mavri Thalassa, The Zillers

Χορηγοί επικοινωνίας: Kathimerini, Athens Insider, 2Board, FnB daily, The Likker

To 50 GGW τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού & του Κλάδου του Ελληνικού Κρασιού.